Drev & kedjor

På Novabike.se hittar ni ett brett utbud av drev och kedjor passande till cross, Fiddy, Dirt bike ATV och fyrhjuling. När man använder begreppet drivpaket syftar man oftast på framdrev, bakdrav och kedja. Vi saluför drev med olika delning / bredd och kedjor med varierande längd (varierande antal länkar / rullar). Så som 530, 428, 420 som är de vanligaste storlekarna. Vi har även de mindre storlekarna som har standarden (beteckningen) T8F och 25H som är vanliga bland olika typer av elfordon / lekfordon som elscooter och minicross.
Filtrera nedan:
Visar 1-24 av 70 artiklar
1  2  3 Nästa »
Drev och kedjor finns i många olika storlekar och utföranden. Hur vet jag vilket drev jag ska ha till min cross eller ATV?
Ibland står det i manualen till din maskin vilken typ av drev / kedja den använder. Det är dock alltid säkrast att kontrollera vilken sorts drev och kedja man har på sin Dirt bike / Fiddy eller fyrhjuling genom att räkna antalet kuggar / tänder på både framdrev och bakdrev. Samt även mäta bredden/ tjockleken på drevet så att man kan avgöra om det exempelvis är delning 420 eller 428. Det är även viktigt attt mäta diametern på utgående axel från motorn och även mäta bakdrevets centrumhål.
Logga in