Fyrhjuling

Fyrhjulingen är ett mångsidigt och underhållande fordon för alla åldersgrupper. Vi har ett varierat utbud från instegsmodeller till modeller för den mer erfarna användaren. Våra modeller drar inte mycket bränsle och kräver ett minimalt underhåll. 

En fyrhjuling är en maskin med stor nöjesfaktor. Många av våra modeller lämpar sig väl för både vuxna och barn då de är utrustade med flera säkerhetsfunktioner samt anpassningasbara begränsningar. Till nytta är en ATV på gården ett utmärkt komplement till de mer större maskinerna. Flera av våra fyrhjulingar är utrustade med en pålitlig 50mm dragkula för att enkelt kunna koppla på exempelvis en mindre släpvagn, harv eller klippaggregat.

Filtrera nedan:
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Motortyp
Cylindervolym
Växellåda
Startsystem
50mm dragkula
Visar 1-11 av 11 artiklar
ATV står för All Terrain Vehicle som översatt betyder allsidigt terränggående fordon. Quad och fyrhjuling används också för att beskriva detta underhållande fordon som kan användas till både nytta och nöje. Att välja rätt fyrhjuling till rätt åldersgrupp och användningsområde kan ibland vara svårt. När det gäller barnfyrhjuling med en hjulstorlek på 6 och 7 tum är dessa främst avsedda för barn från 6-7 års ålder och är inte tänkta att användas som något arbetsfordon förutom om man vill koppla på någon mindre vagn så att barnen kan få hjälpa till i trädgården. Motorstoleken brukar vara 70cc, 90cc eller 110cc. Tack vare att motorn är en 4-taktsmotor går dessa mjukt och tyst, samt med mycket låg bränsleförbrukning. En populär mellanstor modell är Commander 125cc med större 8 tums hjul och dragkula. Modellen finns nu även med en starkare 140cc motor för den som vill dra en harv eller släp. Allsidigheten gör att den fungerar till både nytta och om man vill ha roligt på crossbana eller ute i terrängen.
Logga in