ATV Commander V2, 125cc - Vit
ATV Commander V2, 125cc - Vit
ATV Commander V2, 125cc - Vit
ATV Commander V2, 125cc - Vit
ATV Commander V2, 125cc - Vit i gruppen Fyrhjuling hos Novabike.se (9100)
ATV

ATV Commander V2, 125cc - Vit

Häftig fyrhjuling för både barn och vuxna. Med 8 tums hjul och kraftig konstruktion klarar den hög belastning och tuff körning.
Designen och finishen är så pass hög att den kan mäta sig med betydligt dyrare konkurrenter. Karossen som är tillverkad av kraftig och flexibel plast. Modellen har även en stabil pakethållare bak som kan användas för nytta och nöje samt en fin och bekväm sadel. Tack vare den halvautomatiska motorn på 125cc blir fyrhjulingen enkel att köra. Det är bara att gasa och bromsa samt trycka i en högre växel om man vill köra fortare.

Säkerhet och funktioner

Det ska vara säkert och roligt att köra fyrhjuling. Till detta har Apollo bidragit på flera punkter. Heltäckande fotplattor ger bästa skydd för fötter. Avgassystemet är väl skyddat för att minimera risken att bränna sig. Det går även enkelt att strypa gasen på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. På detta sätt kan man begränsa gaspådraget och hastigheten. Modellen är även utrustad med fjärravstängning vilket innebär att det finns en liten fjärrkontroll som man kan stänga av motorn med inom räckvidden 20-30m beroende på terräng. Bromsarna fram är väl tilltagna trumbromsar och baktill sitter det en kraftfull hydraulisk skivbroms.

Elsystem
Som de flesta fyrhjulingar har Apollos fyrhjulingar ett välfungerande 12 volts elsystem med ett mindre startbatteri och elstart. Fungerande lampor samt tuta.

Artnr: 9100
12995 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans: 2-4 vardagar

Se fler varor

Logga in