Dragstart 98mm miniATV / minicross, 39cc, 49cc 2-takt
Dragstart  ATV Miniquad, Speedy, Farmer, X-Pro, RT-3
Pull starter Recoil miniQuad / Pocket bike barnfyrhjuling

Dragstart 98mm ATV / minicross, 49cc 2-takt, Svart

Dragstart i kraftig aluminium. Kuggkrans även den i metall för bästa hållbarhet. För att spara både pengar och miljö kan det vara bättre att endast byta själva dragstartmekanismen istället för att byta dragstarten med hela kåpan. Dragstarten monteras med 3 skruvar. Totaldiameter: 98mm. Denna dragstart är den traditionella modellen som funnits längst på marknaden, läs mer om de två typerna som finns längre ner.
Passande lekfordon som barncross, barnfyrhjuling, minimoto 2-takt automat med slungkoppling / centrifugalkoppling. Vanligast 39cc, 47cc och 49cc / 50cc.

Det finns två typer av dragstarter. En traditionell som greppar tag i motorn direkt och på så sätt kräver mer kraft för att starta motorn. Den andra varianten som kallas Easy Pullstart gör det betydligt enklare att dra igång motorn eftersom den först spänner upp en kraftig fjäder som i sin tur drar igång motorn. Kontrollera vilken typ av dragstart modell du har innan beställning eftersom de två typerna inte är kompatibla med varandra.
Enklast ser man detta om man monterar av dragstarten och jämför kransen inne i dragstarten med bilden.
Artnr: 4652
149 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans: 2-4 vardagar

Se fler varor

Logga in